(Junior) Verpleegkundige Diverse Afdelingen (H.21.EL.VK.01)

Omschrijving

De functie

Heb jij de opleiding mbo-V of hbo-V afgerond en ben je nieuwsgierig naar wat het LUMC te bieden heeft? Wij komen graag met je in contact! Je kunt bij ons eerst een dagje meelopen op een afdeling of even sparren met onze recruiter over je toekomstperspectief. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen

In het LUMC staan onderwijs en ontwikkeling voorop. En daarmee doelen we ook op jou! Dus wil jij verder leren, je specialiseren of je juist eerst breed oriënteren? Het kan bij ons! We hebben op verschillende afdelingen verpleegkundigen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afdeling Neurologie/Neurochirurgie, Hematologie/Oncologie en Chirurgie. Op elke afdeling ligt een andere zorgzwaarte, heb je meer of juist minder contact met je patiënten en kunnen je werkzaamheden enorm verschillen. Werkplezier vinden wij heel belangrijk, dus we helpen je graag uitvinden welke afdeling het beste bij je past. Dit kan door met verschillende afdelingen mee te lopen, maar je komt uiteindelijk wel te werken op een vaste afdeling. En wil je je (op gegevenmoment) specialiseren in een bepaalde discipline, dan bieden wij hier talloze mogelijkheden toe.


Vereisten

Wat vragen wij

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde (junior) verpleegkundige en hebt de opleiding tot verpleegkundige (mbo-V of hbo-V) afgerond. Het is wel belangrijk dat je al enige ervaring in de zorg hebt. Bij voorkeur heb je eerder in een ziekenhuis gewerkt of stage gelopen, maar als je beschikt over ervaring in een andere tak van de zorg kunnen we ook kijken wat de mogelijkheden zijn. Daarbij is het belangrijk dat je gastvrij bent, zeker naar onze patiënten. Als je ook nog gevoel voor humor hebt, dan is dat natuurlijk helemaal mooi. Daarnaast is het voor elke afdeling belangrijk dat je flexibel bent en snel kan schakelen.