Verpleegkundige in Opleiding tot Obstetrieverpleegkundige (C.21.FD.YZ.08)

Job description

De functie

Bevallen is een bijzondere gebeurtenis in iemands leven. Een speciaal moment waar je als obstetrieverpleegkundige een waardevolle rol in hebt. Bovendien krijg je in ons GeboorteHuis Leiden de kans om gespecialiseerde zorg te geven die nergens anders in Nederland gegeven wordt. Ben jij momenteel verpleegkundige en wil jij opgeleid worden tot obstetrieverpleegkundige?


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in opleiding tot obstetrieverpleegkundige kom je te werken op een splinternieuwe afdelingmet 32 geboortekamers waar jij vrouwen en hun baby’s alle mogelijke hulp biedt tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Dit doe je samen met een hecht team van verpleegkundigen, artsen in opleiding totspecialist, gynaecologen, verloskundigen, lactatiekundigen en kraamverzorgenden. Het werk op onze afdeling biedt uitersten: zo kunnen zich zorgsituaties voordoen met blije of verdrietige momenten. Je begeleidt niet alleen eerste- of tweedelijns bevallingen, maar ook vrouwen met een derdelijnsindicatie worden bij ons opgenomen. Onze patiënten komen vanuit heel Nederland, omdat wij onder andere op het gebied van foetale behandeling gespecialiseerde zorg bieden

Requirements

Wat vragen wij

Wij zijn op zoek naar jou: een enthousiaste verpleegkundige met een patiëntgerichte, collegiale instelling, een lerende houding en instaat tot zelfreflectie. Of je nu vers uit de schoolbanken komt, of na jaren een nieuwe uitdaging binnen de verpleegkunde zoekt, wij verwelkomen jou graag! Wat belangrijk is, dat je interesse hebt inde obstetrie en de afdeling. Je zet je volledig in om de allerbeste zorg te bieden aan onze patiënten. Je weet van aanpakken en kunt goed omgaan met complexe zorgsituaties. Ook als dat betekent dat je dag niet altijd verloopt zoals je gepland had. Tenslotte is het werken in wisselende diensten voor jou geen probleem. 


Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan hopen we jouw sollicitatie snel te ontvangen! Let op: wij zoeken meerdere verpleegkundigenvoor de opleiding! Voor deze functie zullen wij twee referenties opvragen.